Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem - home
HOMECONTACT

Strafrecht

Bent u verdachte van een misdrijf of overtreding dan bent u bij ons in goede handen.
Ons kantoor beschikt over uitstekende kennis en heeft ruime ervaring in het strafrecht . Wij zijn breed georiënteerd, niet alleen in het strafrecht in algemene zin maar ook in jeugdstrafzaken, TBS-zaken, economische delicten alsmede in alle andere op het strafrecht georiënteerde terreinen.

Wij vinden het van belang dat wij als strafrechtadvocaat uw vertrouwenspersoon zijn. Daarom willen wij zo snel mogelijk met u in contact kunnen treden om u te begeleiden in een eventuele onderzoeksfase om uw rechten veilig te stellen. Een onderzoek hoeft niet altijd te leiden tot vervolging. Indien wij dat kunnen voorkomen, zullen wij dit zeker doen. Het spreekt voor zich dat de voorbereiding en het bijwonen van een zitting en ook de gevolgen van een eventuele veroordeling die aandacht krijgt die noodzakelijk is. Het maakt ons in principe niet uit of de vergoeding van rechtsbijstand op basis van een toevoeging plaatsvindt of dat op betalende basis rechtsbijstand wordt gegeven. Uw zaak krijgt evenveel aandacht.

Tenslotte wijzen wij erop dat rechtsbijstand in een strafzaak eigenlijk in alle gevallen noodzakelijk is, omdat met name door middel van specifieke kennis op het gebied van strafrecht en het gebied van het strafprocesrecht resultaten kunnen worden nagestreefd en ook kunnen worden bereikt die niet vanzelfsprekend zijn.

Wij zijn u in ieder geval graag van dienst. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Print pagina
Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Burenrecht
Erfrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Personen- & Familierecht
Sociaal zekerheidsrecht
Strafrecht
contact
en route
contact met Ripperda advocaten